Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου 2010

"Εσκέιπ Σπιντ" .

.
.
.
.
.
.
.
.
.Ενώ εκείνος πλησίαζε το ταμείο ο ανδρόγυνος πωλητής κάρφωσε το βλέμμα του ανυπόμονα πάνω του ρουφώντας με επιδεικτικό τρόπο την τελευταία μεγάλη γουλιά από τον καφέ του.


O πελάτης, γιατί περί ου ο λόγος γίνεται, αράδιασε την κατάκτησή του διπλά στο ταμείο και σαν κι αυτές τις ηλικιωμένες κυρίες που βρίσκεις πάντα μπροστά σου στις σειρές των σούπερ-μάρκετ, ξεκίνησε το μέτρημα δραχμής-δραχμής  για να πληρώσει το αποκτημά του.


- "αυτό δεν είναι για πούλημα κύριε" αποκρίθηκε απαθής χωρίς να νοιάζεται για την συναισθηματική επένδυση που είχε προλάβει ήδη να εναποθέσει ο άλλος πάνω στη λεία που είχε εντοπίσει.


-" είναι σπασμένη" 


Όντως η σπονδυλική της στήλη ήταν ραγισμένη  και  ένα κομμάτι γαλακτερό μάρμαρο έλειπε  από τη  μέσα μεριά του μηρού της.


- " δεν είναι σπασμένη" απάντησε αγνοώντας τους υπαινιγμούς του υπαλλήλου

    " είναι ανάπηρη από αγάπη" και χαμογελώντας πλατιά στον άνδρα-γυναίκα υπάλληλο του καταστήματος, κατευθύνθηκε στην έξοδο κουβαλώντας προσεχτικά την ραισμένη του αγορά.


Μόλις έφτασε σπίτι του ο Πυγμαλίων γρήγορα την απίθωσε στο δάπεδο και κοίταξε το γυμνό γυναικείο κορμί που ήταν σμιλεμένο πάνω στο λευκό μάρμαρο και που αργά-αργά ζωντάνευε μπροστά στα ματιά του........................................................................................................Γρήγορα ξεκίνησε να την λαξεύει και να της αλλάζει το σχήμα...Αυτό που πραγματικά ήθελε ήταν ένα γρήγορο αυτοκίνητο....


(στο τέλος της ανάγνωσης μπορείτε να προσθέσετε έναν πνιχτό ήχο και δακτυλίδια καπνού να αιωρούνται από το βάθος ενός εικονογραφημένου φαραγγιού )


.
.
.
.
..
.
.
.
..
.
.
.
..


8 Comments:

ο αποτέτοιος said...

πολύ σκοτεινό ήταν αυτό.

φακ...

Talisker said...

-ti einai auto to apisteuto keimeno GCMT???????

Margo said...

Καταπληκτικό!!!!!
Έχει κι άλλο;;;;

Masterpcm said...

Respect._

"Ground Control to Major Tom" said...

@αποτέτοιε,
και που να δείτε και το χιούμορ μου;)

Καλό βράδυ

@Τάλυ
Η δική μου ερμηνεία
για το μύθο του Πυγμαλίωνα.

Την "ειρωνική" κατάληξη της Γαλάτειας μου την έδωσε μια διαφήμηση που
άκουγα ενώ τέλειωνα την ιστορία.Φιλιά πολλά:)
@Μαρία μου,


Αν είχε κι άλλο θα ταν εικονογραφημένή με αυτόν τον ανάλαφρο ποπ τρόπο ένος κόμικ περιοδικού με μόνο όμως την Γαλάτεια να παραμένει ασπρόμαυρη έως το τέλος.
Αν...


Καληνυχτω:)

@Masterpcm,
Σας ευχαριστώ, αλλά για εξηγήστε μου κάτι.
Επισκέφτηκα πριν λίγο το δικό σας μπλοκ αλλά την αναρτησή σας την είχατε περιφραγμένη, το ρίξατε στην άπω ανατολή βλέπω?

Masterpcm said...

Δεν γνώριζα πως ήλθατε από την πίσω πλευρά, μισό.... ανοίγω...
Περάστε.

Ra Ma said...

Εγώ αυτό που έχω καταλάβει από την ιστορία του Πυγμαλίωνα είναι, πως όσο μια γυναίκα είναι σιωπηλή και πάγος (κάτι σαν άγαλμα δλδ), τόσο πιο πολύ την ερωτεύεσαι :/

Κατά τα άλλα, μια 'ανάπηρη από αγάπη' έγινε το όχημα για την αιωνιότητα. Όχι και άσχημα!

Πολλές καλημέρες!!!

"Ground Control to Major Tom" said...

@Mαστερπσμ,

Σας ευχαριστώ για την υποδοχή :)


@Ράντιο Μαρκόνι,
Την αποθεώσατε την ερμηνεία εσείς :)


Χαθήκατε όλα καλά?


καλό βράδυ Μαρκόνι